duminică, 10 iulie 2011

În Colaps Oligopedagogic (K.O.)

De câte ori o zbârceşte, ca la intrarea sistemului educativ în Colaps Oligopedagogic (K.O.), intelectualitatea are obicei de aruncă răspunderea pe umerii masilor largi populare, pe conştiinţa naţiei, uitând cine sunt maidanezii de pază ai democraţiei şi ai corectitudinii.
Analizând literar-artistic colapsul bacului, cum ai scrie o dramă, istorioara apare cam aşa: în anul eclipsei 1999, profii preuniversitari au terminat până-n eclipsa din 11 august lefurile care trebuia să le ajungă până-n octombrie, aceşti amărâţi nemaicăpătând niciodată autoritate pe carduri cât SĂ EDUCE elevi, instaurându-se în Sistem OLIGOPEDAGOGIA, care nu excludea încă performanţa de a-i mai învăţa comentarii sau ecuaţii... Dar politicienii continuând încă 12 ani, pe principiul electoral Moarte Intelectualilor, subsalarizarea, în lehamite-complicitate uneori cu universitarii şi megaintelectualii nesolidari cu fraierii inferiori aşa-zişi tot intelectuali, Sistemul a intrat sub dl. Funeriu în Colaps Oligopedagogic (K.O.), adică nu numai că nu mai e în stare a fi capabil A EDUCA educabilii noştri în 2011, dar nu-i mai poate pregăti nici măcar de examene terminale sau de teste PISA.
Exploatarea politică urmând a fi, pe bună dreptate, că dl. Boc, profitând de reculul sindicalismului, va congela de tot salariile sau le va reduce cu 25%, diseminând retribuirea după calitatea rezultatelor, iar părinţii se vor orienta rapid că în 2012 nu mai dai şpagă la bac ci investeşti în Industria Meditaţiilor!
Altfel spus, naţia se autoreglează de două milenii făcând abstracţie de cărturari şi de salarizarea lor, care nu se mai poate sa nu crească prin ieşirea din recesiune şi intrarea în dârdora electorală, dar uite că totuşi se poate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.