sâmbătă, 11 august 2018

Moarte Intelectualilor! - ediţie revăzută şi adăugită 2018

Revista Presei
Dan Tăpălagă
pe Fbk: "Generația noastră nu mai trebuie să plece din calea bâtelor. Avem obligația față de copiii noștri să nu lăsăm țara să se întoarcă în negura anilor 90 și să oprim căderea de pe harta lumii civilizate, chiar dacă scenele de vineri seara, cu gaze lacrimogene, protestatari bătuți sălbatic, focurile din stradă și pietrele aruncate în forțele de ordine ne amintesc de vremuri demult apuse."

Nu ştim cum gândeşte Avocatul Poporului, dar ştim cum gândeşte, să ne obişnuim cu lacrimile, cel mai citit editorialist al României libere de azi:
https://newstandard.ro/2018/08/11/mitingul-diasporei-intrebari-si-concluzii/

Mai ştim cum se vede represiunea ca imperialism, de către un general care a cunoscut cum operau şi Iliescu, şi Ceauşescu:

Se va merge până la capăt?

Amenințări din partea PSD! 'Deputatul-mitralieră': 'Nu ne provocați că venim 1 milion și vă călcăm în picioare'

În perspectivă, Doctrina Latrinei despre 10 august 2018, ar putea figura în manualul unic de istorie ca adevăr unic pe meleag:

Acum, pentru Târgul de Carte Gaudeamus viitor, oengeurile civice au a studia cum au prezentat drept violent Întreg protestul cele 3-4 canale tv ale puterii, precum şi intelectualii partizani PSDragnea. În decembrie 1989, ofiţerii au fost în multe cazărmi reţinuţi fără telefon şi fără aparat de radio. Trebuie aflat şi ce li s-a spus jandarmilor despre... inamic.