marți, 21 august 2018

Socrul mare trebuie să arate Cine e Jupânul!


Revista Presei
Mentalitatea teleormăneană o fi că socrul mare trebuie să arate Cine e Jupânul!
Demonstraţia de forţă pare proiectată să fie… văzută, ştiindu-se de către consilieri că Mineriada 1990 a adus votarea din 1992 a “patrulaterului roşu”, incredibilă pentru intelectualii cuminţi. Sub presiunea opoziţiei şi a mişcării civice, CNA ar trebui să pună la dispoziţia publicului, pe site, înregistrarea Integrală a transmisiilor televiziunilor. Numai aşa, pot auzi şi cei din Piaţa Victoriei ce s-a spus despre ei sau pot revedea ce-au păţit, ajutând astfel justiţia noastră europeană la reconcilierea naţională de Centenar.
Merită elaborat chiar un studiu academic al manipulării tv în 10 august. Toate argumentele contra represiunii sunt respinse profesionist. De pildă în această emisiune nemiloasă, 10 aug b1tv h21, min 17: cine-i cu copilul la miting ar fi ca cerşetoarele însoţite de copii în UE:
Alexandru Cristian Surcel, Contributors :
În cazul represiunii din 10 august 2018, putem discuta de infracţiuni contra umanităţii?

Carmen Dan recunoaște că a stat în noaptea de 10 spre 11 august până la ora 3:00 dimineața în minister: Mi-am dorit să împărtășesc cu colegii din teren propriile lor trăiri

Dosar penal, moarte suspectă în cazul protestatarului decedat la Alexandria

Era de aşteptat ca dispreţul faţă de jocul democratic să crească, după ce PSDragnea a semnalat Occidentului că îşi poate gaza oricând opoziţia.
Scandal „extraordinar”, cu „mișto” în Parlament

Unii la nuntă, alţii la înmormântare! Iar parlamentul nu funcţionează extraordinar.
PNL va face plângere penală împotriva lui Dragnea dacă nu convoacă sesiunea extraordinară

Rumänien: Liviu Dragnea und die Korruption

Stranie revenirea PSD la soluţii comode, de tip etatist comunist ceauşist. Reducerea concurenţei în educaţie: manual unic. Reducerea concurenţei la transportul în comun:

*** *** *** *** *** *** ***
Matei Vişniec, RFI
50 de ani de la înăbuşirea "Primăverii de la Praga"

TVR să se lase de politică PSDragnea şi de kitsch, să reînfiinţeze TVR Cultural şi să pornească un TVR Didactic prin care să se evite uitarea limbii şi deznaţionalizarea în 2-3 generaţii a Diasporei.
#roMânia GENERAŢIA care nu mai ştie româneşte. RUPTURA definitivă dintre bunici şi nepoţii crescuţi peste hotare/ “Mă doare sufletul. În afară de o mânuţă fluturată rapid în faţa ecranului, nu mai primesc altceva”
*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***