joi, 1 noiembrie 2018

Dragnea a convins o parte a presei că parlamentării săi au conştiinţă


Revista Presei
În acest final de Centenar ratat, mişună tot felul de studii despre înapoiere, tocmai când românii au respins prin Referendum definirea dogmatică a familiei, ca europeni luminaţi! Vulnerabilitatea presei e încă şi mai jalnică la basme, cum ar fi că cine trăieşte mult în gravitaţia Casei Poporului mai are conştiinţă de să te bazezi pe ea!
Semnal sumbru pentru Toader: Dragnea îşi lasă pesediştii să voteze după propria conştiinţă; Tăriceanu: Opoziţia – obligată să voteze

Nu există nici frământări, nici pucism, decât poate pe pradă, nu pe stoparea anticorupţiei! Unitatea de monolit în jurul demolatorului lui Kovesi şi Lazăr. Votat în unanimitatea de PSD-ALDE-UDMR!
Motiunea impotriva lui Tudorel Toader a picat la vot - Vezi cine cum a votat
*** *** *** ***
Cât de puţin s-au mişcat Procesele Colectiv şi Hexi Pharma arată invitaţilor A3 ce a însemnat timorarea justiţiei prin blocarea anticorupţiei.
Trei ani de la incendiul din Colectiv: ”Jur să spun adevărul, așa să-mi ajute Dumnezeu”. Cum se contrazic martorii din dosarul Hexi Pharma!

O anchetă G4M:
Contractul de lobby în SUA al misterioasei Nancy, prietena Elenei Udrea cu proprietăți imobiliare în America în valoare de 24 de milioane de dolari

Topul produselor alimentare nesănătoase, conform Asociaţiei de Protecţie a Consumatorului
*** *** *** *** *** *** *** ***
Stimularea urii organizate faţă de Mitici ar fi fost aceeaşi, chiar dacă clasa politică s-ar fi ocupat serios de transporturi. Ce nu înţelege Budapesta e ce intelectualitate mai e prin Bucureşti, ieşită deja din Centenar fără TVR Cultural, fără Muzeu Naţional de Istorie, fără chiar Muzeu al Ţăranului care a făcut Unirea.
Viena-Cluj, trenul pe care îl pierde Bucureştiul

Alianţa Vestului era dezirabil să fie anunţată după Centenar, când vin şi bani europeni după 2021, fiindcă acum este exploatată mai mult de batalioanele de postaci ale separatismului de lozincă M-am săturat de România.
Alianța Vestului dintre Cluj – Timișoara – Oradea și Arad: Ce șanse are de a atrage fonduri europene fără să mai stea la mâna guvernului?

Mulţi publicişti pe istorie chiar par să fi înţeles de mult că, dacă iau la mişto Centenarul şi însăşi istoria naţională, atunci o să crape propaganda rusă de necaz!

Paradoxul unei viziuni comune asupra Centenarului, binomul Dragnea-Tăriceanu fiind dependent de UDMR, iar Autoelita confundând patriotismul cu naţionalismul.
Vom învăţa cum trebuia serbat Centenarul 1918 abia după al Trianonului. Elitele noastre n-au generat după 1989, în postromânism, nici curent monarhist, nici unionist, nici măcar unul anticomunist. Literar, e amuzant a vedea generaţia care n-a fost în stare să recupereze Basarabia după 1989, certând generaţia Brătianu pentru politica Mai întâi Transilvania!
Elitele noastre n-au generat după 1989, în postromânism, nici curent monarhist, nici unionist, nici măcar unul anticomunist. Recuperarea Basarabiei n-a avut nicio şansă.
"Dar a existat totusi o decizie politica, iar ea s-a luat in favoarea Transilvaniei si in defavoarea Basarabiei. Ma intreb daca asta a contat in relatia dintre Basarabia si Romania, daca nu cumva s-a pastrat un resentiment. Pentru ca Romania a optat atunci pentru Transilvania."
Romania in anii urii: Cum au disparut cararile dintre oameni si au aparut clivaje de nevindecat - Interviu cu Horia Roman Patapievici

Agitarea chestiunii neglijării Moldovei de către Bucureşti se armonizează, spre consternarea lui Dodon, cu separatismul spre care tind elitele de nostalgii habsburgice.
"Judetele Moldovei sunt prabusite in saracie, in vreme ce cele transilvanene au decolat. La 1859, Moldova se mandrea cu prima universitate si cu o elita culturala care o depasea pe cea a Tarii Romanesti, spune istoricul Lucian Boia. Istoria insa a facut ca moldovenii, cei ce dincoace de Prut, sa fi pierdut partida."
Sabin Gherman - M-am săturat de România!
Nu așa ne-o fost vorba la ’918
*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***