duminică, 12 august 2018

Titluri inadecvate: Ţara care-şi calcă oamenii în picioare

Revista presei

De la titluri inadecvate multe voturi se duc la PSDragnea. De pildă, aici se arată cu ostilitate anti-BOR şi poza mănăstirii vinovate că... e lângă o râpă:

La fel, să zici Ţara care-şi calcă oamenii în picioare, unde e vorba de PSDragnea, eventual şi de ALDE şi de sprijinitorii din UDMR, minorităţi, televiziuni, presă.
Ţara n-are nicio vină. Şi orice atacuri gratuite la valorile naţionale ştim că duc voturi la PSD.
Păcat de expresivitatea de arhivă istorică documentarului:

Foarte interesant pentru oengeurile care protejează educaţia în oligopedagogia noastră, acest moment de agresare a unui posibil minor după ce a fost provocat cu perfidie.
Facebook Bogdan Yergovich

Avem deja arhive ale represiunii din 10 august.
Putem să adunăm toate videoclipurile unde jandarmeria utilizează o forță excesivă?
https://www.reddit.com/r/Romania/comments/96f3dj/putem_s%C4%83_adun%C4%83m_toate_videoclipurile_unde/
Trebuie însă extrase şi descrierile Protestului ca violent din presa şi discursul celor 4-5 televiziuni ale puterii.

Pesemne, va veni momentul în care, la cererea de linişte a bucureştenilor, nu va mai fi permisă demonstraţia de la Guvernul Dăncilă.

G4Media, Nicolae Bian :

Dar Dide, Moroşan, Bot nu au simpatia oengeurilor de elită. Ba chiar dimpotrivă, precum George Simion şi chiar Marian Munteanu, pentru campania împotriva căruia dovezile n-au mai fost aduse după ce a luat PSD primăria bucureştenilor.

Ar trebui să auzim după noua Mineriadă despre declaraţii ale organizaţiilor... Uniunea Scriitorilor, Academia... să ia model măcar de la BOR, care a anunţat că... se roagă.
Cu excepţia USR, e neclar electoratului ce fac partidele de opoziţie. Iar preşedintele Iohannis, nesalutând Diaspora, a pierdut o mulţime de voturi.
Acţiunile represive din stradă sunt cuplate din proiect cu propaganda de pe televiziunile puterii şi cu cea a armatelor de postaci. 
E de repetat. PSDragnea anticipează că nu se va face nimic, nici măcar intelectualiceşte. În perspectivă, Doctrina Latrinei despre 10 august 2018, ar putea figura în manualul Unic de istorie ca adevăr unic pe meleag: