luni, 8 octombrie 2018

Eşecul Referendumului atrage tunurile intelectuale spre BOR şi PNL, iertând puterea


Revista Presei
Rezultate BEC. Participarea la referendum a fost de 20,96%. 91,61% dintre cei prezenţi au votat „Da“

Site-ul propagandei ruse Sputnik, despre eșecul referendumului: ""Războiul hibrid" a fost pierdut de România"

Ar fi catastrofal un război electoral cu PNL. Voturile trebuie luate de la PSD-ALDE, iar gruparea Băsescu din PNL se poate întoarce oricând la PMP dacă nu se mai simte bine în partid.
Mircea Cartarescu are o solutie de viitor - USR + Ciolos. Raspunsul nu a intarziat sa apara: USR cu sapa, ceilalti cu mapa!

Atac în grup al liderilor PNL la adresa lui Ludovic Orban, după rezultatul referendumului

Spiritual, nu există învingători sau învinşi. Oricâtă zâzanie politică s-a iscat, Centenarul trebuie serbat cum se cuvine, iar Catedrala Mântuirii Neamului trebuie terminată, aşezând cu mândrie Capitala lângă Sofia (Catedrala Alexander Nevski), Patras (Catedrala Sf. Andrei), Belgrad (Catedrala Sf. Sava), Szeged (Catedrala Votivă), Budapesta (Szent István-bazilika), Esztergom (unde au fost arhiepiscop Nicolaus Olahus, - Primatial Basilica), Praga (Catedrala Sf. Vitus), Cracovia (Catedrala Sfanta Maria si Catedrala Wawelului)...
Eșecul Bisericii Ortodoxe la referendum: mai multă smerenie nu strică

E lipsă de smerenie în pretenţia intelectualilor că ei au lămurit poporul să nu iasă la vot, la preţul de azi al cărţii şi la Luminarea Poporului doar prin oengeuri cu finanţare.
SCANDAL, în Timiș, după referendum. Mitropolitul Banatului e somat de un diplomat să se întoarcă la mănăstire

Sorin Ioniţă: De ce au fost învinşi Dragnea şi BOR la vot

Rumania da la espalda al referéndum para vetar los matrimonios del mismo sexo
*** *** *** ***
E un local bun, La petite bouffe Cotroceni, de unde au luat şi vedetele TVR9 minunatul Jurnal al Oanei Pellea. Nesimţirea autointelectuală e însă greu de vindecat.
Referendumul a băgat zâzanie între vedete! Ionuț Cristache, atac la adresa Oanei Pellea: "Neștiința ei manipulează și generează fake-news"

Dl Cristi Puiu a adus glorie României la Berlin, la Cannes... Jignirile ce le primeşte de peste tot mai sunt şi fără sens practic: intelectualii în RO nu sunt influenceri periculoşi.
Regizorul Cristi Puiu va vota în cadrul referendumului pentru familie: „Ne vom pierde cu totul libertatea dacă renunţăm la libertatea de expresie“
*** *** *** *** *** *** *** ***
Un volum 1972, de reeditat în fiecare toamnă.

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.