marți, 26 noiembrie 2019

Concurs între două cadre didactice preuniversitare, câştigat de inspectorul Iohannis


Revista presei
Doamna Dăncilă a fost percepută nu ca ingineră, ci ca profesoară, de educaţie tehnologică şi care mai dă şi meditaţie, cum zice toată lumea, gratuite.
Cum presa nu aminteşte de cadrele didactice decât admonestând puţinele exemple negative dintr-o branşă numeric uriaşă, este cea mai mare performanţă a Finalei îmbunătăţirea imaginii acestei categorii profesionale, de performanţele căreia depinde formarea resurselor umane ale României. Educaţia este o prioritate naţională.
Cadrele didactice sunt capabile de autoînvăţare. Chiar şi Iohannis a devenit cu timpul tot mai preşedinte. Teza că Dăncilă, rămasă în fruntea PSD, trebuie să fie sprijinită de occidentalişti, nu e lipsită de riscuri, dar merită evaluare.

*
Dăncilă nu e principalul vinovat! Pe ordinea de zi ar trebui să fie: 1. Epoca Toader-Iordache. 2. Gazarea Diasporei.
Întâlnire secretă convocată de Ciolacu pentru schimbarea lui Dăncilă. Tudose și Grindeanu, la masa negocierilor pentru șefia PSD

Electoratul nu înţelege de ce e chemat înapoi Tudose, nu Ana Birchall, dacă scopul comun pesedist e înfrumuseţarea imaginii partidului.

"Eșecul PSD duce la eșecul țării." Cred că Marin Preda, într-un roman existenţialist, Străinul sau Ciuma, are un personaj care anunţă la microfon că se sinucide naţia.
A început CEX-ul PSD. Dăncilă s-ar fi răzgândit și nu mai demisionează / Bădălău: Dacă Dăncilă demisionează, conducerea va fi preluată de Teodorovici. Trebuie congres cât mai rapid / Teodorovici: Eșecul PSD duce la eșecul țării / Codrin Ștefănescu a fost scos din ședința Cex
https://www.g4media.ro/live-zi-fierbinte-in-psd-negocieri-non-stop-intre-marcel-ciolacu-pucisti-si-tabara-dancila-mihai-fifor-si-a-negociat-demisia-din-cex.html

Excitat de microfonul lui Mircea Badea, Orlando a găsit soluția: vrea să-l suspende pe Iohannis!

Numai postacii pesedişti arată iubire necondiţionată faţă de Barna şi USR+!!!
Europarlamentar PSD, ipoteză BOMBĂ: Klaus Iohannis l-a îngropat pe Dan Barna și liderul USR n-a înțeles

Palavrele electorale nu schimbă interesele oamenilor. Ei ştiu foarte bine pe cine şi de ce îl votează.
"Datele IRES arată că 1,6% dintre alegătorii lui Klaus Iohannis din primul tur s-au răzgândit și au votat-o duminică pe Viorica Dăncilă. Președintele a primit voturile a 98,4% dintre alegătorii săi din primul tur.
Pe de altă parte, candidata PSD a avut, în turul al doilea, voturile a 98,8% dintre alegătorii din primul tur. 1,2% dintre aceștia l-au votat pe Klaus Iohannis în al doilea tur de scrutin."
IRES. Câți dintre alegătorii lui Barna și Paleologu au votat cu Dăncilă în turul 2 și câte voturi a luat Iohannis de la Diaconu

Semn rău pentru alegerile locale. Vom avea un fel de primari aleşi pe viaţă, indiferent de eficienţă şi de a gândi local occidental.
Alegerea primarilor in doua tururi - proiectul USR a picat la vot in Comisia de Administratie din Camera

" Dacian Cioloş spune că va începe discuţiile cu prim-ministrul Orban şi liderul USR Dan Barna pentru stabilirea paşilor care trebuie făcuţi în vederea convocării alegerilor anticipate."
Klaus Iohannis, schimb de mesaje cu Dacian Cioloş după câştigarea celui de-al doilea mandat

*** *** *** ***

Dosarul Colectiv: Procurorii cer pedeapsa de 15 ani pentru Cristian Piedone si alti fosti angajati ai Primariei

Florin Cîțu: Deficitul bugetar de anul acesta va fi revizuit la peste 4%

Sfârşit de epocă Daea...
Imaginile groazei pe nava scufundată în Portul Midia. Zeci de oi moarte plutesc pe mare

Noua coaliţie din 2020 ar trebui să studieze ce mergea totuşi, în economie, înainte de 1989, şi să refacă pe baze capitaliste eficiente. Sprijinul statului e uneori permis.
Un scurt istoric despre „Electroputere Craiova”, la finalul epocii sale

Măcar pentru consolidarea mentalităţii privind succesul prin lucrul bine făcut, ne-ar trebui un mare portal dedicat personalităţilor născute în România. A trecut vremea reducerii Diasporei la clişeul căpşunari şi badante.
Andrei Iancu, subsecretar al Comerţului în Administraţia SUA: „Un copil imigrant, cum am fost eu, a putut evolua în societatea americană şi ajunge în guvern“

Propaganda românească e a unei țări care își râde de propria istorie, favorizând jocul separatist. Eroarea de a gândi prea autocritic momente istorice e comună. Se observă și la Armand Hrestic, în tetralogia Războiul Sfânt, abandonată în 1997-2003:

Pentru românii care strică imaginea Ţării în străinătate, ca infractori, de legiferat amenzi grele, care să alimenteze fondul nostru de propagandă pentru Schengen.
Statuie din bronz de 5 tone, furată de câțiva români dintr-un oraș belgian. Obiectul ar fi fost deja topit

Tensiuni între România și Rusia! Ambasadorul Moscovei, chemat la MAE pentru jigniri aduse Principesei Margareta
https://ziaristii.com/tensiuni-intre-romania-si-rusia-ambasadorul-moscovei-chemat-la-mae-pentru-jigniri-aduse-principesei-margareta

"Bilanțul se ridică la 20 morți și peste 600 de răniți, însă autoritățile se așteaptă să crească, având în vedere că numeroase persoane ar putea fi prinse sub dărâmături."
*** *** *** *** *** *** *** ***
New York, métropole des arts

"Adolescentul miop, Liceanul Neascultător care a citit o mie de cărţi bune, nu prea are vreun avantaj la noi, nici măcar la bac", zise bibliotecarul Borges.
"Numai prostii debitaţi!", îl şterse inspectoarea din Friends.

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***
Rembrandt, Vermeer, Tonitza, Octav Onicescu, Euler

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.