joi, 8 noiembrie 2018

De 7 Noiembrie, Pieleanu şi Chireac la Denise Rifai pe canalul lui Cozmin Guşă


Revista Presei
Situatie neobisnuita. Cuplul negru de analisti ai Antenei 3 a patruns la Realitatea TV: „Iohannis nu mai are nicio sansa la Presedintie”
E nedrept să i se pună echipei Rareş Bogdan întrebări care i se cuvin lui Guşă, patron despre care netul are o memorie pamfletară greu de descâlcit:
Dezminţiri recente:
Cea mai grea descriere, fireşte, e de când a candidat la preşedinţie, Luni, 15 mai 2006:

Alina Gorghiu: Sper ca sfarsitul de an ne va prinde cu o motiune de cenzura votata de majoritatea din Parlament
Probabil sfârşitul de an 2019! Când Dragnea a decis excluderi, avea promisiuni de la posibili transfugi. Iar mişcarea civică nu mai poate organiza proteste câtă vreme elitele se ţin de inconturnabile demitizări cu ocaziunea Centenarului şi a Catedralei Naţionale BOR.

Ne aşteptam declaraţia să se fi făcut la noua Realitate TV, nu la A3!
Tăriceanu lansează un atac dur după ce s-a aflat că e vizat de procurori: 'Fabrica de dosare marca DNA lucrează'

Vorba ceea: „Eu nu vreau să plec ca prostul din această viață și această funcție. V-o spun românește, ca la Teleorman”.
Scepticismul poporului deja… Ori hoţia s-a prescris, ori acuzaţia vine de la un DNA care se preface că mai există, ori e vreun conflict constituţional, ori senatorii îl vor apăra ca pe Vosganian, ori în RO pentru prejudiciile mari procedura e că nu se recuperează… Avantaj Dragnea, că odată autoachitat, ar suspenda şi înlocui personal pe Iohannis! Biruinţa concepţiei că dacă nu emigrezi, măcar să fii şmecher şi să nu mori prost pe-acilea.
DNA cere aviz pentru urmărirea penală a preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Procurorii îl acuză că ar fi primit mită 10 la sută din valoarea unui contract Microsoft – 2 milioane de euro
Detalii de la DNA despre dosarul lui Tăriceanu: Ar fi primit mită 800.000 de dolari de la o firmă austriacă prin contacte fictive cu firme offshore. Dosarul a fost făcut la cererea Austriei

Adevărul s-a purtat la nivel de presă occidentală: indiferent cine începe o investigaţie jurnalistică, datoria celorlalţi ziarişti este să o dezvolte şi să o clarifice.
„Adevărul“ a găsit vila misterioasă din Mamaia menţionată în #Teleorman Leaks. Vecinii îi spun „vila lui Dragnea“
*** *** *** ***
Pesemne Dragnea crede că atacând Germania îşi poate atrage sprijinul duşmanilor acesteia.
Comunitatea germana, oripilata de spusele lui Dragnea. Presedintele FDGR: „Resimt cu maxim dezgust afirmatiile presedintelui Camerei Deputatilor”

Qu'a vraiment dit Macron sur le maréchal Pétain?

Un politician dus prezintă mai multă încredere electorală decât unul viu, cu CV Europass ireproşabil!
Dennis Hof, the brothel owner who died last month, wins election
*** *** *** *** *** *** *** ***
Începe rusificarea Moldovei: Vladimir Putin îi promite un miliard de dolari lui Igor Dodon

Dragnea a scăpat până în 2019! Tunurile intelectuale se mută pe Catedrala Naţională şi, după nerespectatul 1 Decembrie, ne pregătim de Crăciun şi Anul Nou.

Trebuie înlocuit Pop cu Boia, dacă istoricul Humanitas are timp de pierdut. Banii s-au dus la BOR şi pentru că elitele nu cer reconstituire TVR Cultural, initiere TVR Didactic in slujba Diasporii, Arte TV preluat in RO, ICR cum a fost, Muzeu de Istorie pe repede înainte functional, mare Muzeu al Literaturii, Muzeu de Artă Contemporană în arhitectură proprie, sală Filarmonicii ca cea din La Villette... Eventual, dna Dăncilă să asigure 6% din pib la EduCultură. Şi să meargă Biblioteca Digitală a Bucureştilor dnei Firea.
Preşedintele Academiei Române, despre PLANUL DOMNULUI pentru construirea Catedralei Mântuirii Neamului. Cine nu este CREŞTIN, în viziunea lui Ioan-Aurel Pop

Scandal cu sfinţirea de la Arad.
Cine blochează sfințirea Catedralei?

Din perspectiva observatorilor externi, România e vulnerabilă la războiul hibrid, al capitulării paşnice. A cam ratat Centenarul, istoricii cu audienţă abordându-l din perspectiva Unirii nemeritate şi a consecinţelor ei funeste, iar propaganda separatistă anti-Mitici este în creştere din... lipsă de autostrăzi.
Topul celor mai puternice armate din Europa. Pe ce loc se află România

O copertă inspirată pentru bestsellerurile istoricilor români care au tratat cu umor culinar Centenarul, ca o ocaziune unică de a ne scoate din cap că avem Trecut!
România, O CEAFĂ DE PORC pe afişul unei piese maghiare de teatru
Centenar 2018 "În prezent, Székely pregătește un meta-spectacol despre Centenar, care va fi jucat chiar de 1 decembrie la Sfântu Gheorghe."
6 lucruri despre Mihai Viteazul, de la un dramaturg maghiar. Székely Csaba a scris o piesă istorică despre omul Mihai Viteazul, demitizând discursul oficial de manual.

*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.