vineri, 9 noiembrie 2018

E un fel de retragere pe furiş din UE, fapt după fapt, până la capăt


Revista Presei
E un fel de retragere pe furiş din UE, fapt după fapt, până la capăt, cum în metrou i-ai şterpeli unuia din buzunarul de la spate portofelul, centimetru cu centimetru, la două degete.

Presa se află de fapt sub asediu. E posibil orice în RO şi specialiştii fug de incertitudine, ca şi investitorii sau specialiştii. Dragnea creşte într-un temporar vid de putere. Opoziţia e dezbinată şi se teme de dezertări spre PSD. Sistemul de protest civic bazat pe loteria oengistă nu mai funcţionează de frică. Iar intelectualilor de atitudine le merge bine cu prosperitatea, aşa că nici măcar intervenţii în folos autopublicitar nu mai riscă după 10 august, individual sau pe liste.
Dragnea spune ca Iohannis e infractor si "presedintele fakeurilor" si ca un procuror care nu se teme de Kovesi il va ancheta

Doar 20 milioane euro amendă pentru jurnalişti!
#TeleormanLeaks: Autoritatile statului ameninta RISE Project cu o amenda uriasa UPDATE Prima data a facut-o Dragnea

Nu vom mai avea RISE Project dacă amenzile sunt de 20 milioane euro, cât o şpagă modestă la nivel înalt. Presa e însa în secolul XXI imposibil de oprit. Exemplul Adevărului e deprimant pentru şmecheri. 
Vila din #TeleormanLeaks, ridicată pe un teren vândut de Dragnea milionarului care s-a sinucis în avionul spre Costa Rica

Cine sunt noii judecători de la completurile de 5 ale Înaltei Curți care vor judeca procesele ”inculpaților de rang înalt”

Lovitură de teatru. Dragnea a cerut suspendarea tragerii la sorţi de la Curtea Supremă!

Ideal e ca Dragnea să plece singur, pentru a se dedica doctrinei partidului, să nu mai existe deviatori judeţeni, iar dna Dăncilă să ia decizii mai uşoare.
Opoziția și 'puciștii' din PSD îi pregătesc lovitura DECISIVĂ lui Liviu Dragnea: s-a deschis sezonul negocierilor

SURSE Dosarul de luare de mită al lui Tăriceanu se prescrie la sfârşitul anului dacă nu este întrerupt cursul prescripţiei. Cursă contra-cronometru în Parlament

Legătura dintre acuzațiile DNA la adresa lui Tăriceanu și unul dintre cele mai păguboase contracte din istoria României

02.02.2018 ROMÂNIA FURATĂ. Tunul de 67 de milioane de dolari din afacerea Microsoft. Unde s-au dus banii dați de trei guverne

O declaraţie a intelectualului PSD-ului care măreşte admiraţia observatorilor convinşi că Tăriceanu a fost lucrat de Dragnea.
Liviu Pleșoianu îl îngroapă pe Tăriceanu: declarațiile care aruncă în aer situația președintelui Senatului
*** *** *** ***
Corporaţia Tel Drum devine un model de reuşită pentru toate judeţele ţării.
Tel Drum a castigat un nou contract in Teleorman: Modernizeaza o scoala cu 7,2 milioane de lei

Nicoleta Pene (Tel Drum) către un polițist: ”Dacă mă amendezi, ești dat afară din Poliție!”

Iarăşi despre modelul de stăpânire judeţeană din Teleorman, fascinant pentru şmecheri, educaţia fiind prioritatea naţională.
Partidul și copiii săraci

Teleormăneanul Marin Preda ar zice: Delirul! Puterea e tot mai imprevizibilă logic, economic.
??? "Premierul Viorica Dăncilă a prezentat investitorilor străini o variantă complet nouă a „Autostrăzii Unirii” Târgu Mureş - Iaşi, din care a exclus porţiunea Târgu Mureş - Târgu Neamţ, dar la care a „lipit” din pix porţiunea Târgu Neamţ - Suceava."
„Autostrada Unirii“ ne va uni cu Ucraina. Comisia de Prognoză confirmă că lucrează la direcţionarea către Suceava

Previziuni sumbre de la CE: Avansul economiei romanesti a fost revizuit in scadere. Diferenta mare fata de estimarea Guvernului
*** *** *** *** *** *** *** ***
Ostilitatea faţă de salariile profesorilor vine de la originile reformei, de la oligopedagogia că scopul educaţiei în RO e ca la fabricile de diplome, adică se măsoară ca elevul să ia bacul, nu să iasă caractere, liceeni culţi, care să respecte pe părinţi şi persoanele mai în vârstă:
http://propinatiu.ro/wp-content/uploads/2014/08/opd.pdf
Ce salarii vor avea profesorii din 2019

E un miracol de devotament nivelul intelectual înalt al cadrelor din preuniversitar, la salariile de până acum. Dar nu va dura:
Profesorii sunt pe locul 3 în topul migrației specialiștilor:
*** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** *** ***

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.